Letschert Parket  parketleggers sinds 1975  Tel.: 06-53843340

 
 
 
Het beste nu nog beter.

de klasse van Equi

- Snel te leggen
- Nauwelijks schuren
- Perfecte pasvorm
- Nagenoeg geen stopwerk
- Direct 0ptisch perfect
- Massieve kwaliteit
- Lange levensduur
- Diverse legmotieven 
Optimaal leggemak, maximaal rendement
Traditioneel parket is een keus voor kwaliteit, klasse en comfort. Altijd het mooist, tegelijkertijd ook een vloer die helemaal past in deze tijd. Van deze duurzame investering geniet u uw leven lang. Aan die onovertroffen eigenschappen voegt Equi nog een aantal nieuwe pluspunten toe. Door de introductie van nieuwe zaagwijzen en bewerkingsprocessen kunt u nu kiezen voor een parket dat volledig uniek is qua uitstraling. De stijl van een Engels landhuis, het karakter van antiek, de allure van een Frans kasteel: Equi ademt de sfeer van luxe en genot. Daarbij is dit parket sneller en eenvoudiger te leggen, de vloer ligt direct perfect en is qua duurzaamheid en gebruiksgemak ideaal. Dat zijn vaste kwaliteiten die de keus voor klasse nog makkelijker maken.

Zichtbare perfectie
Equi is een parket dat u beleeft. Duidelijk beter en zichtbaar anders is Equi inspiratie voor elke interieurwens. Daarbovenop biedt dit parket u die no-nonsense kwaliteit die deze investering in woongenoegen extra lonend maakt. Equi is een massief parket met, door de innovaties en zorgvuldige controle van parketspecialist Lieverdink, een zeer modern toepassingsgemak.

Massieve argumenten
Equi is een ontwikkeling van een vloer die ook op het gebied van directe toepassingsmogelijkheden, levensduur en onderhoudsgemak de grenzen verlegt.
Equi is een massief parket met messing en groef dat door het speciale ontwerp zowel rechtstreeks op de ondervloer als op een tussenvloer en verlijmd en onzichtbaar genageld gelegd kan worden. U kunt kiezen uit zo’n 35 houtsoorten in diverse uitvoeringen. Dankzij de dikke slijtlaag, van 5 oplopend tot 71/2 mm, is Equi de vloer waar u langer dan levenslang plezier van heeft. Equi is een keus voor kwaliteit die zich direct betaald maakt door de recordsnelheid waarmee de vakman dit parket legt. Zelfs groot onderhoud aan dit parket is eenvoudiger doordat drevelen niet nodig is. Letschertparket maakt het beste in traditioneel parket nog beter. Zo bent u verzekerd van een tijdloos klasse-parket in optima forma.

 

 

 

 
©Peter Weidema